ONLINE, KÁDAS PROGRAM

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy ÚJ, ONLINE, KÁDAS BABAÚSZÁSRA FELKÉSZÍTŐ PROGRAMOT INDÍTOTTUNK! 

A tanfolyamot először az elmúlt hónapok pandémiás uszi hiánya ihlette, de nagyon sikeresnek és hiánypótlónak bizonyult, hiszen csoportos órára csak 3 hónapos kortól jöhetnek a kicsik, mikor az első oltásokat megkapták, otthon viszont már szinte a születéstől elkezdhetjük a programot, melynek számos egyedülálló hatása van. MÁR 2 HETES KORTÓL LEHET JELENTKEZNI, ahogy a köldökcsonk leesik. Az otthoni, meghitt foglalkozások segítik az esetleges születéskörüli traumák oldását, a tartáshibák minél korábbi felismerését és kezelését, az alapgyakorlatok elsajátítását, hogy mire a baba uszodaárett lesz, már legyen elég állóképessége, nektek pedig gyakorlatotok, hogy egy új, sokkal ingergazdagabb környezetben folytathassátok az uszit!

Egyedülálló, 4 hetes, online, kádas programunkra folyamatosan lehet jelentkezni, ahol megismerkedhettek a baba-watsu, babaúszás és vízhez szoktatás alapjaival, csöndes, nyugodt, otthoni környezetben, saját, kényelmes közegetekben. Gyógytornász, babaúszás oktató szakember vezetésével sajátíthatjátok el a babaúszás első alapfogásait, a locsolások, imitált merülések tanításának rendszerét, a baba-watsu alapjait. Közben pedig átmozgatjuk és megvizsgáljuk a kisbabát mozgásos szempontból is, ha pedig szükséges, fizioterapeuta szakember segítségével kezeljük a tartáshibákat, tornázunk, nyújtunk, lazítunk...

Egyéni időpontokban zajlanak az órák, rugalmasan, megbeszélés szerint, egyeztetünk.

Online, egyéni tornára, babamasszázsra és uszira is emailben, telefonon tudtok bejelentkezni.

Ezek a foglalkozások 30 percesek és utána egyénre szabott, házi feladatot is küldök nektek! A kétféle foglalkozást tudjuk kombinálni is, hiszen a fizio-és hidroterápia csodálatosan kiegészítik egymás hatásait.

Várok szeretettel mindenkit, a MAMAVILÁG ONLINE USZIBAN, addig is, amíg személyesen nem találkozunk!