Hírek

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy létrejött a Magyar Hidroterapeuták Társasága (MAHIT)!

Speciális hidroterápiás programokat és tanfolyamokat szervezünk, szakembereknek és szuper, vizes programokat mindenkinek(:! Jöhettek lazító hidroterápiára, minden korosztálynak szervezünk mindent átölelő, vizes programokat, a sportrehabilitációtól a rekreácón át a családi wellnessig...

 
 
 
 

Babaúszás 2021.

ÚJ! ONLINE KÁDAS PROGRAM 2 HETES KORTÓL 3 HÓNAPOS KORIG! Részletekért kattints a képre!

 

Gyermekáldás Hete, Harkány

2018.05.27-28.

Mindenkinek, akik még csak kisbabájukat tervezik, illetve babásoknak is szeretettel ajánlom májusi, Gyermekáldás Hete Programunkat Harkányban!
A részemről "Babacsalogató", DOLPHINBIRTH, páros hidroterápiás órával a gyermekáldásért, illetve babásoknak relaxáló, baba-watsu foglalkozással kerül megrendezésre a hétvégi program!
Szeretettel Várunk Benneteket is!
Radnics Adrienn gyógytornász, Aquanatal, Babaúszás Oktató, Hidroterapeuta
https://emaze.me/gyermekaldashete.program#Kezd%C5%91lap

 
 

BÁBAKONFERENCIA A VÍZBEN SZÜLÉSRŐL

2017.03.09-10. 

Örömmel számolok be nektek egy szuper eseményről, melyen a hétvégén volt szerencsém részt venni, hallgatóként és előadóként is. A Bábafonó idén rendezte 20. konferenciáját, melyen a vízben vajúdásról és szülésről volt szó. Jómagam az Aquanatal programról és a Babaúszásról adtam elő, illetve a születés körüli élmények jelentőségéről a mama és baba életében, a baba pszichés és mozgásfejlődésében. Ezután egy kis, vízi relaxációval zártuk a programot.
A konferencia konklúziója, a vízben szülés fertőzési és sérülési rizikója kisebb, mint egy szárazföldi szülésé, nem beszélve a víz relaxáló hatásáról, csendes, elringató, regresszív közegéről, mely segíti a könnyed tágulást, a kismama ellazulását és a baba természetes, fokozatos megérkezését...