Nyaralás babával, kisgyermekkel

Kikapcsolódás és fejlesztés egyben a Mamavilág babaúszó táboraiban & hidroterápiás, családi táboraiban!

 

1. Hazai, Babaúszó Táborok 

Kellemes és hasznos, családi wellness üdülés, igényes, hazai wellness hotelekben. 

Legközelebbi babaúszó táborunk Visegrádon lesz, 2024.03.17-19.-ig, majd Cserkeszőlőn, 2024.08.15-20.-ig!

Napi két babauszival, sok örömteli, babás és családi programmal, szülőknek külön lazító és wellness programokkal. Hasznos és aktív kikapcsolódás az egész családnak! 0-8 éves korig, korcsoportos babaúszás és gyermek úszásórákkal, aktív szülő- gyermek programokkal!

 

2. Tengeri Táborok, babás, családi nyaralások// Tengeri úszótáborok

 

Sokan vágyunk találkozni delfinekkel. Most egy különleges program keretében, neked is lehetőséged van ellátogatni az Adria egyik leghíresebb delfinrezervátumának területére, pihenni és kikapcsolódni. Mindezt egy hazánkban egyedülálló program keretében teheted meg, csodálatos természeti környezetben, Horvátországban, a vadon élő delfinjeiről híres Losinj- szigetén.

A programban lehetőség nyílik megismerni ezeket a csodálatos tengeri emlősöket, a losinji delfinrezervátum területén, saját természetes közegükben.

Itt a tenger élővilágát, köztük a delfineket is, a Blue World, természetvédelmi és kutatóintézet védi, befogásuk, természetes élőhelyeik megzavarása tilos. Programjainkban a Kék Bolygó munkatársainak vezetésével, hajókázás közben figyelhetjük meg ezeket a csodálatos állatokat, természetes élőhelyükön, miközben igyekszünk az állatokat a lehető legkevésbé megzavarni természetes, napi tevékenységük közben.

A programcsomagot kifejezetten kisgyermekes családok részére állítottuk össze, a táborok képzett, magyar szakemberek vezetésével zajlanak. Több hazánkban még újdonságnak számító terápiával és lazító módszerrel, melyek amellett, hogy örömteli, játékos kikacsolódást nyújtanak, a környezettudatosabb szemlélet elsajátítását is segítik. Így mi és gyermekeink még nagyobb tudatossággal, szeretettel óvhatjuk meg környezetünket és Földünk élővilágát az elkövetkezendő generációk számára.

A programról bővebben

Kiknek szól a program?

"Tengeri, családi tábor" gyermekes családoknak (0-12 éves korig)

 

Már kisgyermekkel is érdemes elindulni nyaralni.
A "Delfintáborban" a gyerekek a nyaralás során is fejlődnek. Játékos, mozgásos programjainkon, saját élmények, a természet játékos megismerése által fedezik föl környezetüket, miközben a szülők is lazíthatnak, relaxáló, vízi programjaink során. Így a nyaralás valóban teljes kikapcsolódás, feltöltődés az egész családnak. A programot magyar szakemberek vezetik.

Idén is megyünk, gyertek velünk ti is!

Időpont: 2024.06.30.-07.06. Veli Losinj

Utazás: Egyénileg

Szállás: apartmanokban

Programok: kulturális, wellness programok, gyerekeknek fejlesztő és ismereterjesztő foglalkozások, babaúszás, ovis uszi, babás, vízi játszóház, kirándulások, delfinkutató központ látogatás, hajótúra a delfinrezervátum területén

Jelentkezés: április 15-ig! 

Részletek:https://emaze.me/tengeritaborok.hu

Emailben részletes tájékoztatást küldünk!

Érdeklődj személyesen a fenytenger@gmail.com email címen vagy a 30-307-40-37-es telefonszámon!

 

3. 

Egyedülálló Program hazánkban!

Hidroterápiás, Vízi Csillag Tábor! 2024.08.15-20.-ig!

Idén az iskolás csoport mellett, ovis csoport is indult, mozgásfejlődési zavarral küzdő, ill. születési sérült kisgyermekek részvételével! Szülőknek külön lazító programokkal!

 

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy terveink szerint, nyári táborunk indul!!(:

Várjuk még azokat a babákat, gyermekeket, akiknek mozgásfejlesztésre, hidroterápiára van szükségük! Egyedülálló programunk, baba kortól iskolás korig egy speciális, hidroterápiás programot kínál, mely segíti a mozgásfejlődést, komplex, szenzomotoros fejlesztést nyújt, kombinálva megannyi terápia és módszer hatékonyságát.

A gyermekek vízhez szoktatása mellett, a mozgásos tanulás teljes spektrumát felölelő, komplex, szenzomotoros fejlesztést nyújtó, hidroterápiás programot dolgoztunk ki, mely gyengéden, fájdalommentesen segíti a gyerekek fejlődését, miközben a szülőknek is gyakorlati segítséget és különleges élményt nyújt. Gyermekünkkel együtt, fejlesztés közben közös élményeket szerezhezünk, jó közösségben, szuper helyszínen.

Szeretettel várom, a kicsiket-nagyokat is a programon! A részvételi feltételekről, részletekről érdeklődj emailben vagy telefonon!

Radnics Adrienn Gyógytornász, Hidroterapeuta, Delfinterapeuta