Szülésfelkészítés 

 

Idén 20 éves a MAMAVILÁG SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ PROGRAMJA!

Itt egyedülálló, kompex programokat találhattok a szülésfelkészítés témakörében, vízi, várandósoknak szóló, csoportos órákat, apás szülésfelkészítő programokat, egyéni, hidroterápiás és lazító kezeléseket....

Az egész út az AQUANATALLAL kezdődött, mely egy egyedülálló, vízi szülésfelkészítő mozgásforma kismamáknak. Nemcsak az első babával érdemes jönni, hisz a második babának is szüksége van figyelemre, egyre több a teendő és az anyukára egyre nagyobb nyomás nehezedik a kis tesó születésekor, lelkileg, fizikailag egyaránt. A program komplex módon segíti a kiegyensúlyozott várandósságot, segít a szülés során a helyes légzés és testi,-lelki felkészültség elérésében, megnyugtat, feltölt energiával!

Ezt a foglalkozást egészítik ki a KISMAMA WATSU, egyéni kezelések. Itt amellett, hogy átmozgatjuk a várandósság által megterhelt ízületeket, finoman oldódnak saját esetleges negatív szülés-, illetve születésélményeink, traumáink, blokkjaink, melyek akadályozzák, hogy átadjuk magunkat a várandósság és szülés csodájának, természetes megélésének, az anyai szerep kiteljesítésének.

A SZÜLŐPOZÍCIÓS JÓGA foglalkozások, olyan csoportos, szárazföldi szülésfelkészítő órák, melyek már az apukákat is bevonják a babavárás és a szülés örömeibe és hatékony ismereteket, vajúdási kitolási gyakorlatokat, testhelyzeteket, fájdalomcsillapító praktikákat adnak át, segítséget nyújtanak a várandós párnak, hogy a várandósság, szülés, gyermekágyi időszak még intimebb, szebb, természetesebb, tudatosabb legyen!

Ezeket a foglalkozásokat pedig a DOLPHINBIRTH, páros, vízi szülésfelkészítő program egyedülálló tanfolyamai egészítik ki, melyet e weboldal készítője dolgozott ki, több, mint egy évtizedes, szülésfelkészítői, ill. hidroterápiás tapasztalatai alapján! Ezzel máshol nem találkozol!(:

Ez a program komplex módon ötvözi a szülésfelkészítést és a hidroterápiát, a gyógytorna, jóga, légzésterápia elemeit, kiegészülve az aroma-és zeneterápia elemeivel, melyek még közelebb hoznak ösztönös énünkhöz, segítenek megérteni a szülés természetét, hogy megtaláljátok a számotokra leginkább hasznos, természetes, vajúdássegítő technikákat, gyakorlatokat. Együttműködve egymással, a babával, a természettel, a szülés ritmusával...

  A programot kiegészíti egy, a szülés utáni tanfolyam is, a DOLPHINBABY program, ahol a lebegésbe, családi lazulásba már kisbabáink is bekapcsolódnak.

Tanfolyamok folyamatosan indulnak...