ONLINE USZI INDULT A JÁRVÁNY IDEJE ALATT!

2021.02.20 13:16

Kedves Szülők!

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy ÚJ, ONLINE, KÁDAS BABAÚSZÁSRA FELKÉSZÍTŐ PROGRAM INDUL! MÁR 2 HETES KORTÓL LEHET JELENTKEZNI, hogy mire a baba uszodaárett lesz, már legyen elég állóképessége és begyakoroljátok az alapfogásokat!

Egyedülálló, 4 hetes, online, kádas programunkra folyamatosan lehet jelentkezni, 2 hetes kortól, ahol megismerkedhettek a baba-watsu és babaúszás alapjaival, csöndes, nyugodt, otthoni környezetben, saját, kényelmes közegetekben. Gyógytornász, babaúszás oktató szakember vezetésével elsajátíthatjátok a babaúszás első alapfogásait, a locsolások, imitált merülések tanításának rendszerét, a baba-watsu alapjait. Közben pedig átmozgatjuk és megvizsgáljuk a kisbabát mozgásos szempontból is, ha pedig szükséges, fizioterapeuta szakember segítségével kezeljük a tartáshibákat, tornázunk, nyújtunk, lazítunk...
Egyéni időpontokban zajlanak az órák, rugalmasan, megbeszélés szerint, egyeztetünk.
Online, egyéni tornára, babamasszázsra és uszira is emailben, telefonon vagy privát üzenetben tudtok bejelentkezni. Jövő héten vannak még szabad időpontjaink.
Ezek a foglalkozások 30 percesek és utána egyénre szabott, házi feladatot is küldök nektek! A kétféle foglalkozást tudjuk kombinálni is, hiszen a fizio-és hidroterápia csodálatosan kiegészítik egymás hatásait.
Várok szeretettel mindenkit, a MAMAVILÁG ONLINE USZIBAN, addig is, amíg személyesen nem találkozunk!
Egy foglalkozás 4500Ft, a bérlet ára 18.000Ft